Most érkezett: nézők közé rohant egy szekér a szajoli fogathajtó versenyen, többen is megsérültek

MTI   
  Megosztom
Most érkezett: nézők közé rohant egy szekér a szajoli fogathajtó versenyen, többen is megsérültek

Négyen megsérültek vasárnap a szajoli fogathajtó versenyen, ahol megbokrosodott lovak miatt a közönség közé hajtott egy szekér - közölte a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Azt írták, a szajoli sportpályán rendezett fogathajtó versenyen az egyik fogat elé befogott lovak vasárnap délelőtt eddig ismeretlen okból megbokrosodtak és a közönség közé hajtottak. A szekér két nézőt elsodort. A balesetben a fogathajtó és a segédje is megsérült - tették hozzá. Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányságon foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indult nyomozás.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fogathajtó

fogat

szekér

verseny

lóverseny

szajol

jász-nagykun szolnok megye