Súlyos hibát vétettek a vidéki városban: veszélyes savakat öntöttek össze az uszodában

HelloVidék   
  Megosztom
Súlyos hibát vétettek a vidéki városban: veszélyes savakat öntöttek össze az uszodában

Hypót és medencetisztító savat öntöttek össze egy uszoda gépházában Békés településen. Huszonkét embert menekítettek ki a tűzoltók.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleménye szerint Békés településen, a Mátra utcában található uszoda gépházában hypót és medencetisztító savat öntöttek össze. A helyi önkormányzati tűzoltók a békéscsabai hivatásos egység kiérkezése előtt huszonkét embert kimenekítettek. A helyszínen tartózkodik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor is.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sav

hypo

tűzoltók

országos katasztrófavédelmi főigazgatóság