Itt a lista: ezek a fürdők nem nyitnak ki a hosszú hétvége első napján

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a lista: ezek a fürdők nem nyitnak ki a hosszú hétvége első napján

Néhány fürdő zárva lesz november 1-jén, de többnapos karbantartási szünetre is akad példa. Érdemes tájékozódni indulás előtt, nehogy zárva legyen az a fürdő, amit kinéztünk magunknak – írja a termalonline.hu.

Ahogyan azt a portál megírta, pénteken, azaz november 1-jén több fürdő lesz zárva, mint október 23-án szerdán. A termálfürdők döntő többsége azonban a hosszú hétvégén is várja a vendégeket, tehát nem az lesz a jellemző, hogy a legtöbb strand kapui zárva lesznek. A hosszú hétvégék mindig kiemelt időszakok a fürdők számára, számos egység programokkal is készül a pirosbetűs napokra.

Nem árt tudni, hogy a külön hétvégi jegyárral is rendelkező fürdők általában a hétköznapra eső munkaszüneti napokon is a hétvégi jegyárakat és nyitvatartási időt alkalmazzák. Az is előfordulhat, hogy az őszi szünet idején drágább jegyárak érvényesek egyes fürdőkben, mivel ezek kiemelt időszaknak számítanak.

Itt a lista, mely fürdők lesznek zárva november 1-jén:

  • Budapesti Veli bej fürdő
  • Bükkszéki fürdő
  • Egri termálfürdő
  • Marcali Fürdő
  • Mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdő
  • Nagyatádi Gyógyfürdő

A portál hozzátette, hogy a Marcali Fürdőben a héten karbantartás zajlik, ezáltal nem csak pénteken, hanem október 28. és november 1. között végig zárva lesz a strand. Bár a nyíregyházi Júlia Fürdő november 1-jén már pont nyitva lesz, előtte karbantartási munkálatokat végeznek a héten, amelyek egészen csütörtökig tartanak.

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fürdő

lista

strand

termál

gyógyfürdő

ünnep

hosszú hétvége