Premier! Itt az X-Faktor színpadáról ismert Kalandor együttes új dala: Ne tévedj + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Premier! Itt az X-Faktor színpadáról ismert Kalandor együttes új dala: Ne tévedj + VIDEÓ

Gőzerővel dolgozik első kislemeze anyagán az X-Faktor 9. évadának színpadát is megjárt erdélyi, egészen pontosan borszéki fiatalokból álló feltörekvő pop formáció, a Kalandor. Nemrég jöttek ki első saját dalukkal, melynek címe: Ne tévedj. A videóért görgess lejjebb!

A borszéki fiatalok egészen a mentorházig jutottak az X-Faktor 9. évadában, az utolsó megmérettetésen azonban nem sikerült meggyőzniük a mentorokat. Puskás Peti, Dallos Bogi, ByeAlex, és Gáspár Laci szerint a zenekar nem mutatott semmi újat, sőt, Alex és Bogi még nyálasnak is tartotta a produkciót. A Kalandor együttes most egy új számmal debütűlt a hivatalos YouTube-csatornáján, melynek címe: "Ne tévedj". Íme:

A HelloVidék értesülése szerint a zenekar tagjai már teljes gőzzel dolgoznak az első kislemezük anyagán, és a közeljövőben forog majd a Kalandor első videóklipje is. Céljuk, hogy minőségi, szövegorientált magyar pop zenét alkossanak, és ezt természetesen szeretnék minél több hallgatóhoz eljuttatni.

Néhány infó az erdélyi Kalandor zenekarról:

  • A zenekar: A Kalandor egy erdélyi, egészen pontosan borszéki fiatalokból álló feltörekvő pop formáció, hosszú évekre visszanyúló barátság után 2018-ban alakult ki a jelenlegi felállás: Mosneág Anna-Mária énekel, férje, Mosneág Gellért gitározik, Cserkész Norbert billentyűzik és Szvinyuk Szilárd dobol a bandában.
  • A Kalandor stílusa: Zenei világukat leginkább az indie folk, a pop-rock, a funky és az alternatív vonal jellemzi. Pozitív szemléletük és életigenlő hozzáállásuk fiatalságukból fakad, és meghatározó a zenekar hangzásvilágát illetően. Saját dalainkat magyar nyelven írják.
  • Eddigi elismerések: Elismerték a Kalandort az ÉTER fesztiválon, a Ceglédi és a Tokaji Utcazene Fesztiválon, és a Vibe Fesztiválon is, énekesnőjüket, Annát pedig a Siculus Fesztivál legjobb énekesének választották, jelenleg a 2019-es magyarországi X-faktor beválogatott versenyzői között van a banda.

Címlapkép: Kalandor

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kalandor

x-faktor

erdély

rtl klub