Hivatalos: Ennyi lesz a belépő a bábolnai termálfürdőbe

HelloVidék   
  Megosztom
Hivatalos: Ennyi lesz a belépő a bábolnai termálfürdőbe

36 évvel a termálvíz megtalálása után hozzák létre a termálfürdőt Bábolnán. Közölték a nyitás utáni és majd jövő tavasszal, a szabadtéri medencék átadásától kezdve életbe lépő jegyárakat is. A helyi lakosok 10 százalék kedvezményt kapnak a jegyárakból -. írja a termalonline.hu.

Ahogy a portál írja, lassan befejezik a Bábolna Strand- és Termálfürdő fedett részlegének építkezési munkálatait. Ugyan a fürdő építésére hosszú éveket kellett várni, de most egy szabadidős és turisztikai fejlesztés során erre sor kerül. A fedett és szabadtéri medencék mellett egy szabadidőparkot is létrehoznak, ahol futópálya, teniszpálya is helyet kap, valamint egy edzésre alkalmas terület is kialakításra kerül.

A legfrissebb információk szerint két ütemben nyitják majd meg a fürdőt: idén, télen nyitják meg a fedett részt, ahol elérhetővé válik többek közt a szauna, gőzkabin, két gyógyvizes medence és az élménymedence is. A szabadtéri részleget jövő tavasszal tervezik megnyitni, itt három medence és egy vízi játszótér is kialakításra kerül.

A jegyárakat tekintve szezonon kívül a fedett fürdőben egy felnőtt 2500 forintért vásárolhat jegyet egész napra. A három órás jegy viszont már csak 1900 Ft lesz. A helyi lakosok mindkét jegytípusra 10 százalék kedvezményt kapnak. A szezonális jegyek terén egy felnőtt 3100 forintért vásárolhat jegyet egész napra. A három órás jegy ára pedig 2300 Ft lesz.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

termálfürdő

bábolna

medence

szabadtéri medence

fürdő