Vallott az X-Faktor sztárja: előfordult, hogy nem volt mit ennie Ruszó Tibornak

HelloVidék   
  Megosztom
Vallott az X-Faktor sztárja: előfordult, hogy nem volt mit ennie Ruszó Tibornak

A 16 éves Ruszó Tibor, az X-Faktor 9. évadának fiatal tehetsége egy apró felvidéki településről származik. Tibor az a "mesebeli szegénylegény", aki szerencsét próbál a nagyvilágban. Mivel a családja tőle várja a kitörést a szegénységből, a fiatal énekes vállára hihetetlen nyomás nehezedik - írja a hot! magazin.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a 2019-es X-Faktor sztárja, a 16 éves Ruszó Tibor egy aprócska, 164 lelkes felvidéki településről, Balogújfaluról származik. A fiatal tehetség most a hot! magazinnal számolt be róla, milyen körülmények közül érkezett.

Falusi roma családból származom, de mi már nem követjük a klasszikus hagyományokat. Nagyon szegények vagyunk, előfordult, hogy nem volt mit enni

- árulta el Tibor, aki hozzátette: sokszor kell kölcsönkérniük, sok a tartozásuk. A számlákat még ki tudják fizetni, de többre nem jut pénzük. A nagycsalád gyakran segít, kölcsön adnak és összedobják a pénzt - nekik köszönhető, hogy Tibor szülei el tudtak menni megnézni fiukat az első élő show-n. Az interjúból az is kiderült, hogy a család titkon azt várja Tibortól, hogy jobb életet teremtsen a család számára és sikerüljön kitörniük a szegénységből. Tibor elmondta, hogy reméli, meg tudja valósítani a saját és a családja álmait.

Címlapkép: rtl.hu

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

x-faktor

szegénység

ruszó tibor

felvidék

balogújfalu

kitörés