Gigantikus példány: mutatjuk, mely vidéki város adja az ország karácsonyfáját idén

Index   
  Megosztom
Gigantikus példány: mutatjuk, mely vidéki város adja az ország karácsonyfáját idén

A veszprémi Cholnoky lakótelep egyik utcájából elvittek ma egy jól megtermett fenyőfát. Az Index helyi forrásból úgy értesült, hogy ez a fa lesz az ország karácsonyfája, amit hamarosan föl is állítanak Budapesten, a Kossuth téren - írja az Index.

Ahogy a portál írja, a gigantikus méretű fenyőt egy sorházi lakás tulajdonosa ajánlotta fel, mivel már nagyon rég túlnőtte a házat és a kertet is, amiben felcseperedett. Éppen ezért, a tulajdonos úgy döntött, hogy felajánlja a kertjében nőtt hatalmas fenyőfát, így még jó pár hétig dísze lehet, nem csak egyetlen pici előkertnek, hanem a fővárosban központi helyek számító Kossuth téren is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fenyő

fenyőfa

veszprém

város

vidéki város

lakótelep

ország fája

ország fenyőfája