Gigantikus példány: mutatjuk, mely vidéki város adja az ország karácsonyfáját idén

Index   
  Megosztom
Gigantikus példány: mutatjuk, mely vidéki város adja az ország karácsonyfáját idén

A veszprémi Cholnoky lakótelep egyik utcájából elvittek ma egy jól megtermett fenyőfát. Az Index helyi forrásból úgy értesült, hogy ez a fa lesz az ország karácsonyfája, amit hamarosan föl is állítanak Budapesten, a Kossuth téren - írja az Index.

Ahogy a portál írja, a gigantikus méretű fenyőt egy sorházi lakás tulajdonosa ajánlotta fel, mivel már nagyon rég túlnőtte a házat és a kertet is, amiben felcseperedett. Éppen ezért, a tulajdonos úgy döntött, hogy felajánlja a kertjében nőtt hatalmas fenyőfát, így még jó pár hétig dísze lehet, nem csak egyetlen pici előkertnek, hanem a fővárosban központi helyek számító Kossuth téren is.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fenyő

fenyőfa

veszprém

város

vidéki város

lakótelep

ország fája

ország fenyőfája