Világsiker: toplistás úti cél lett a magyarok kedvenc túraútvonala

HelloVidék   
  Megosztom
Világsiker: toplistás úti cél lett a magyarok kedvenc túraútvonala

A National Geographic magazin nemzetközi honlapja összeszedte, hogy milyen utazási célpontokat ajánl az olvasóknak 2020-ra. A 25 desztináció közé Magyarország és az Országos Kéktúra is befért. A hírről a Magyar Természetjáró Szövetség adott ki közleményt, hogy a világ első számú tudományos ismeretterjesztő magazinja, a National Geographic beválaszotta az Országos Kéktúrát egy olyan, 25 ajánlatot tartalmazó útiélménycsomagba, amin olyan tételek szerepelnek többek között, mint a Kalahári sivatag, a Maldív-szigetek, Kamcsatka, Mostar vagy a Grand Canyon - írja a We Love Budapest.

Ahogy a portál írja, rengeteg munka előzte meg a most kiadott listát. A végső sorrendet a National Geographic Traveler’s tizenhét különböző országból származó szerkesztőségei és a magazin világjáró szakértői alakították ki.

A magyar esélyes az Országos Kéktúra volt, ami a neve ellenére nem az egész országot fedi le, csak az északi régiót. Amit még lehet tudni az útvonalról az az, hogy összesen 1167 km hosszú, 27 szakaszból áll és 152 bélyegzőpont található menet közben. Az eddigi adatok szerint a teljes távot több mint 6700-an teljesítették már.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kéktúra

kéktúra útvonal

országos kéktúra

magyar természetjáró szövetség