Világsiker: toplistás úti cél lett a magyarok kedvenc túraútvonala

HelloVidék   
  Megosztom
Világsiker: toplistás úti cél lett a magyarok kedvenc túraútvonala

A National Geographic magazin nemzetközi honlapja összeszedte, hogy milyen utazási célpontokat ajánl az olvasóknak 2020-ra. A 25 desztináció közé Magyarország és az Országos Kéktúra is befért. A hírről a Magyar Természetjáró Szövetség adott ki közleményt, hogy a világ első számú tudományos ismeretterjesztő magazinja, a National Geographic beválaszotta az Országos Kéktúrát egy olyan, 25 ajánlatot tartalmazó útiélménycsomagba, amin olyan tételek szerepelnek többek között, mint a Kalahári sivatag, a Maldív-szigetek, Kamcsatka, Mostar vagy a Grand Canyon - írja a We Love Budapest.

Ahogy a portál írja, rengeteg munka előzte meg a most kiadott listát. A végső sorrendet a National Geographic Traveler’s tizenhét különböző országból származó szerkesztőségei és a magazin világjáró szakértői alakították ki.

A magyar esélyes az Országos Kéktúra volt, ami a neve ellenére nem az egész országot fedi le, csak az északi régiót. Amit még lehet tudni az útvonalról az az, hogy összesen 1167 km hosszú, 27 szakaszból áll és 152 bélyegzőpont található menet közben. Az eddigi adatok szerint a teljes távot több mint 6700-an teljesítették már.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kéktúra

kéktúra útvonal

országos kéktúra

magyar természetjáró szövetség