Már lehet pályázni: indul a verseny a Magyarország legszebb betleheme címért

MTI   
  Megosztom
Már lehet pályázni: indul a verseny a Magyarország legszebb betleheme címért

Ismét kiírta a Magyarország legszebb betleheme elnevezésű pályázatát a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a Hungarofest, a nyertes terveket 2020-ban is megvalósítják.

Az ország legszebb betlehemének címére pályázhat magánszemély, alkotó, civil közösség és városi önkormányzat is. A pályázat kiírói arra biztatják a jelentkezőket, hogy használják fel az adott település, lakókörnyezet sajátosságait, népszokásait, a hagyományos betlehem elemeit, a tájegységre jellemző tárgyi és építészeti elemeket. Fontos szabály, hogy a pályázónak rendelkeznie kell a betlehem felállítási helyszínének befogadó szándéknyilatkozatával. A további feltételek itt, itt és itt oldalon olvashatók.

A három győztes pályázó - amelyeket szakmai zsűri választ ki - milliós, félmilliós, illetve negyedmillió forintos nyereményekben részesül. A pályázatokat 2020. január 6-án éjfélig várják a magyarorszagbetleheme@hungarofest.hu e-mail címre

- írja felhívásában az MTÜ.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

betlehem

pályázat

verseny