Bomba hír a fesztiválkedvelőknek: hatalmas újítások a Balaton Soundon

HelloVidék   
  Megosztom
Bomba hír a fesztiválkedvelőknek: hatalmas újítások a Balaton Soundon

A 2019-es év egyik legnagyobb dobása volt a fesztiválon a VIP szolgáltatások fejlesztése. Négy, tematikus VIP zónát alakítottak ki, ami jövőre újdonságokkal bővítve még nagyobb élménynek ígérkezik.

2019-ben egy teljesen új külsővel, a korai Hollywood hangulatát idéző stílusban született újjá a "fő" VIP helyszín, ami önmagában is egyedülálló látvány nyújtott, de a terület bővült egy felüljáróval összekötött, baldachinos napágyakkal és koktélbárral felszerelt 1000 m2-es, ibizai beachclub hangulatú VIP Plázzsal a Balaton vizén. Ezen kívül a Dreher Aréna is egy exkluzív VIP helyszínnel gazdagodott, ahonnan például szemmagasságból lehetett élvezni egy különleges artista showt.

A világ szinten népszerű Elrow partisorozat új, egzotikus, indákkal és fákkal, állat-dekorral felszerelt VIPjében, pedig mindenki egy képzelt dzsungel birodalomban érezhette magát.

A vártnál is nagyobb volt a sikere az új VIP koncepciónknak, amit az is bizonyít, hogy a helyszínen a látogatók sorra vették az upgrade, azaz kiegészítő jegyet, hogy bejussanak ezekre a helyekre

– mesélte Fülöp Zoltán, a SOUND főszervezője.

Lakatos Márk designer hozzáfűzte, hogy az eddigi sikert 2020-ban egy még átgondoltabb dizájnnal tökéletesítve fejlesztik kiterjedtebb élménnyé.

Szerencsére nem kell minden információra jövő nyárig várni. A designer előzetesen elmondta, hogy többek között a kedvelt beach club a korábbihoz képest egy extrább vonalat fog képviselni, a fő VIP hangulata pedig egy monte-carlói kaszinó imidzsét hozza el a Balaton partjára.

Lesz showműsor, glamour revü, Las Vegas-i őrült kaszinó hangulat, francia hatásokkal

- mondta.

Aki a Vegas-i őrület után naturálisabb környezetre vágyna, annak jó hír, hogy az Elrow még zöldebb lesz és egy vízeséssel is kiegészül a helyszín.

Meglepetésként, új látványelem például a minden nap máshol felbukkanó divat show és egy mozgó installáció, ami a SOUND különböző területein parkol majd le, naponta más tervezők munkáit bemutatva.

Az idei SOUND igazán erős nevekkel jelentkezett nemrég: Európa legmenőbb vízparti fesztiválján fellép majd - mások mellett - Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Kygo, Robin Schulz, Don Diablo, Jonas Blue, Salvatore Ganacci vagy Deborah De Luca

- mondta az első sorban külcsínnel kapcsolatos újítások mellett, a jövő évi kiemelkedően erős lineupot is megemlítve Lobenwein Norbert, a SOUND másik alapítója.

Akik még nem szerezték be a karácsonyi ajándékokat örülhetnek: december 18-án délben elindult a 72 órás early bird VIP bérlet akció, amikor 3, 4 és 5 napos VIP bérleteket is lehet kedvezményes áron venni.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

fesztivál

szórakozás

balaton

balaton sound

nyár