Kihagyhatatlan program: féláron látogatható év végén ez a vidéki állatkert

MTI   
  Megosztom
Kihagyhatatlan program: féláron látogatható év végén ez a vidéki állatkert

Kedvezményesen válthatnak belépőt a Nyíregyházi Állatparkba a látogatók év végén abból az alkalomból, hogy idén lett tízéves az indonéz szigetvilágot és az óceán élővilágát bemutató Zöld Piramis - közölte az intézmény.

A mintegy négyezer négyzetméteres, háromszintes, esőerdőházat és egy félmillió literes akváriumot is magában foglaló épület az első vidéki biodómnak számít az országban, az érdeklődők elefántot, orangutánt, komodói varánuszt és ázsiai rinocéroszt is láthatnak.

A több szakmai díjat elnyerő épület funkcionalitását jelzi, hogy a tervezők az épület látványa és méretei mellett a fenntarthatóságot is szem előtt tartották: a projektösszegből megmaradt pénzből épülhetett meg a Tarzan ösvénye elnevezésű attrakció, a magasban haladó sétányról az Afrikában élő állatokat csodálhatja meg a nagyközönség - olvasható a közleményben.

A Zöld Piramis tízéves jubileuma alkalmából december 20. és 30. között féláron lesz látogatható a Nyíregyházi Állatpark, valamint a karácsonyi ünnepek alatt megnyílik a "pillangó erdő" is, amelyben színes trópusi lepkék lesznek megtekinthetőek.

Címlapi kép: MTI/Balázs Attila

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állatkert

állatpark

nyíregyháza

vadaspark

szórakozás

belépő