Nem vicc: száraz lábbal is be lehet járni a miskolctapolcai barlangfürdőt

MTI   
  Megosztom
Nem vicc: száraz lábbal is be lehet járni a miskolctapolcai barlangfürdőt

Idén januárban karbantartás lesz, a felújítás idején különleges keretek között tart nyitva a létesítmény. A vendégek bepillantást nyerhetnek a barlangfalak mögé, képet kaphatnak a fürdő üzemeltetéséről, de bemehetnek olyan elzárt területekre is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nincs mód.

Bakancsban, cípőben járhatják végig a Miskolctapolca barlangfürdőt mindazok, akik kiváncsiak arra, hogy milyen a fürdő víz nélkül. Az úgynevezett "száraz lábas" túrák január 23-án kezdődnek és január 26-ig tartanak.

A tájékoztatás szerint az utóbbi évekhez hasonlóan

A programra azokat várják, akik kíváncsiak, milyen sétálni Európa egyedülálló, természetes barlangfürdőjében. A vendégek bepillantást nyerhetnek a barlangfalak mögé, képet kaphatnak a fürdő üzemeltetéséről, de bemehetnek olyan elzárt területekre is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nincs mód.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

miskolctapolca

barlangfürdő