Felrobbantja a nyarat a Strand: őrületes nevek a fesztiválon

MTI   
  Megosztom
Felrobbantja a nyarat a Strand: őrületes nevek a fesztiválon

Idén augusztus 18-tól 22-ig rendezik meg Zamárdiban a Strand Fesztivált, ahol 2020-ban is nagy nevekre számíthatunk. Többek között Ellie Goulding és a Sum 41 is színpadra lép a Balaton parton.

Egy korábbi bejelentés alapján már megtudhattuk, hogy a nyolcadik alkalommal megszervezett Strand Fesztivál neves fellépőinek sorában ott lesz a Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig és a Milky Chance is. Az eddig is elég erősnek mondható listához, most pedig csatlakozott a tehetséges brit énekesnő, Ellie Goulding, a népszerű kanadai pop-punk formáció, a Sum 41, a brit dj-producer, Wilkinson, valamint a szintén brit drum and bass-electrohouse előadó, Dj Fresh.

A MOL Nagyon Balaton és a VOLT Produkció kiemelt eseményének számító fesztiválján már biztosan koncertet ad a hazai színtérről a Halott Pénz, a Wellhello, az Irie Maffia, a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás, Majka és Curtis és a Tankcsapda.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a hozzánk látogató közönség nemcsak a koncertek, hanem a Balaton közvetlen közelség, a nappali, vidám, kreatív, inspiráló programok miatt is eljönnek a zamárdi rendezvényre. Idén is rengeteg újítással és meglepetéssel készülünk

- fogalmazott Lobenwein Norbert, a fesztivál alapító-főszervezője.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

strand

fesztivál

strand fesztivál

nyár

sztárfellépő