Itt vannak a nevek: ezekre a világhírű zenekarokra lehet tombolni a VOLT-on

MTI   
  Megosztom
Itt vannak a nevek: ezekre a világhírű zenekarokra lehet tombolni a VOLT-on

Három világhírű rockzenekar, a My Chemical Romance, a Bring Me The Horizon és az Offspring is koncertezik idén Sopronban, ahol július 1-től 4-ig várják a bulizni vágyókat.

Három világhírű rockzenekar, a My Chemical Romance, a Bring Me The Horizon és az Offspring is koncertet ad az idei Telekom VOLT Fesztiválon Sopronban. Ezzel teljes lett a fesztivál nagyszínpadának programja - közölték a szervezők hétfőn. Idén július 1-től 4-ig várják a bulizni vágyókat.

A 2001-ben alakult amerikai My Chemical Romance 2013-as feloszlása után tavaly decemberben állt újra össze. 2020-ban turnéra indul, Ausztrália, Új-Zéland, Japán és az Egyesült Királyság mellett Sopronban is fellép. Az eddig négy stúdiólemezt készített csapatban Gerard Way énekel, Ray Toro és Frank Iero gitározik, Mikey Way játszik basszusgitáron, a turnén Jarrod Alexander dobol.

A tavaly új lemezt (Amo) megjelentetett brit Bring Me The Horizon 2014-ben már járt a VOLT-on, 2016-ban a Szigeten is. A grindcore, death metal és emo alapokból építkező, eddig hatalbumos csapat tizenhat éve létezik, a Bring Me The Horizonban Oliver Sykes énekel, Lee Malia gitározik, Matt Kean basszusgitározik, Matt Nicholls dobol, Jordan Fish pedig a billentyűs hangszereket kezeli.

Szintén jön a VOLT-ra a modern amerikai punk rock alapcsapata, a Dexter Holland által vezetett Offspring. Az 1984-ban Kaliforniában alakult zenekar eddig mintegy 40 millió lemezt adott el világszerte. Az áttörést 1994-ben a Smash című album hozta meg, a négy évvel későbbi Americanából 15 millió fogyott. Az Offspring először 2008-ban járt a VOLT-on, később játszott a Szigeten és a Fezenen is.

A hazai élvonal képviseletében ad koncertet az idei VOLT-on a Tankcsapda, a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Kowlasky meg a Vega, a Bagossy Brothers Company, az Irie Maffia, az AWS és a Supernem. A szervezők már korábban bejelentették Lenny Kravitz, Marshmello, a Pretty Reckless és Yungblud fellépését a fesztiválon.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

volt fesztivál

sopron

koncertek

programajánló