Megmutatta faluját Ruszó Tibi: szörnyű szegénységből jön a 2019-es X-Faktor győztese

HelloVidék   
  Megosztom
Megmutatta faluját Ruszó Tibi: szörnyű szegénységből jön a 2019-es X-Faktor győztese

Ruszó Tibi, az X-Faktor győztese egy kis szlovák faluból érkezett Budapestre, hogy megvalósítsa az álmát. A hatalmas siker után visszatért otthonába a magyar határ közelébe és bemutatta hogyan élnek Balogújfalu lakói.

Van egy kis falu 20 kilométerre a magyar határtól, Szlovákiában, ahol a legtöbben munkanélküliek, nagy szegénységben, fillérekből élnek. A gyerekek nem fejezik be az iskolát, a falu lakói előtt nem sok lehetőség nyílik. Ruszó Tibor egy átlagos falubeli srácként indult el a Balogújfalu szélén álló házukból Budapestre, ahol elképzelhetetlenül nagy sikert aratott. Most videóban mutatja meg otthonát, a falut és az iskoláját. A polgármester, a lakók, Tibi szomszédai és iskolatársai is megszólaltak: meséltek tervekről, megvalósulatlan álmokról és a faluban élők lehetőségeiről.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

xfaktor

ruszó tibor

otthon