Megmutatta faluját Ruszó Tibi: szörnyű szegénységből jön a 2019-es X-Faktor győztese

HelloVidék   
  Megosztom
Megmutatta faluját Ruszó Tibi: szörnyű szegénységből jön a 2019-es X-Faktor győztese

Ruszó Tibi, az X-Faktor győztese egy kis szlovák faluból érkezett Budapestre, hogy megvalósítsa az álmát. A hatalmas siker után visszatért otthonába a magyar határ közelébe és bemutatta hogyan élnek Balogújfalu lakói.

Van egy kis falu 20 kilométerre a magyar határtól, Szlovákiában, ahol a legtöbben munkanélküliek, nagy szegénységben, fillérekből élnek. A gyerekek nem fejezik be az iskolát, a falu lakói előtt nem sok lehetőség nyílik. Ruszó Tibor egy átlagos falubeli srácként indult el a Balogújfalu szélén álló házukból Budapestre, ahol elképzelhetetlenül nagy sikert aratott. Most videóban mutatja meg otthonát, a falut és az iskoláját. A polgármester, a lakók, Tibi szomszédai és iskolatársai is megszólaltak: meséltek tervekről, megvalósulatlan álmokról és a faluban élők lehetőségeiről.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

xfaktor

ruszó tibor

otthon