Ebben a vidéki városban találta meg új otthonát Fodor Zsóka, az ország Magdi anyusa

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a vidéki városban találta meg új otthonát Fodor Zsóka, az ország Magdi anyusa

Azt mondja, 1961 óta szeretett volna Pécsen élni - szerinte olyan a város hangulata, mint Toszkánának. Már évek óta játszik egy ottani társulatnál, de csak tavaly költözött át Békéscsabáról.

Fodor Zsóka, akit az ország a Barátok köztben alakított karaktere, Magdi anyus révén ismert meg, már lassan egy éve él Pécsen, ahova fiatalkori emlékei is kötik. A színésznő anno első szerelme miatt járt gyakrabban a baranyai megyeszékhelyen.

Amikor látogatóban voltam, akkor szerettem bele a városba, hiszen olyan a hangulata, mint Toszkánának, a szűk utcáival és lejtőivel. 1961 óta szerettem volna itt élni

- vallotta be a Best magazinnak. Azt is elárulta, hogy otthonában a kék szín dominál, és minden tér nagyon tágas. A falakon kívül minden az övé, a bútorokat is saját maga választotta ki. Erkélyéről fantasztikus kilátás nyílik Tettyére, Pécs legszebb városrészére. A lakás 87 négyzetméter, egy barátnőjétől bérli.

Nekem sajnos már nincs élő rokonom, így az otthon ott van, ahol szeretet fogad. Márpedig itt nagyon szeretnek az emberek. Nem tudok úgy végigmenni az utcán, hogy ne mosolyogjanak rám, ne öleljenek meg. (...) 50 évet vártam, hogy végre itt élhessek, és úgy érzem, innen már nem is költözök sehova

- nyilatkozta. Azt is hozzátette, hogy bár már három éve játszik egy pécsi társulatban, egészen tavalyig Békéscsabán lakott. Munkái miatt Pesten is bérel lakást, ami örökre állandó lakhelye marad.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fodor zsóka

magdi anyus

barátok közt

pécs