Elege lett Budapestből: ebben a vidéki kisvárosban él most Fresh Andi

HelloVidék   
  Megosztom
Elege lett Budapestből: ebben a vidéki kisvárosban él most Fresh Andi

Elhagyta az országot Villányi Andrea, azaz Fresh Andi és boldogabb mint valaha. A 37 éves budapesti énekesnő vidéken találta meg új otthonát vőlegényével. Andi az új közös életről és a későbbi tervekről is beszélt.

Villányi Andrea, azaz Fresh Andi elhagyta az országot, vidékre költözött és nagyon bejött neki az új élet. A tősgyökeres budapesti 37 éves énekesnő a szlovákiai Párkányhoz közeli Helembán találta meg új otthonát másfél éve vőlegényével, Janival.

Andi korábban nem sejtette, hogy valaha Jani lesz a párja, hiszen teljesen más életet éltek, ám mostanra megváltozott minden. Szűk körű esküvőt terveznek az idei évre, amin a szülők és a férfi gyerekei vesznek majd részt.

A közös életről és a későbbi tervekről beszélt az énekesnő a Fókusznak.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

fresh

költözés

budapest

vidék