Elege lett Budapestből: ebben a vidéki kisvárosban él most Fresh Andi

HelloVidék   
  Megosztom
Elege lett Budapestből: ebben a vidéki kisvárosban él most Fresh Andi

Elhagyta az országot Villányi Andrea, azaz Fresh Andi és boldogabb mint valaha. A 37 éves budapesti énekesnő vidéken találta meg új otthonát vőlegényével. Andi az új közös életről és a későbbi tervekről is beszélt.

Villányi Andrea, azaz Fresh Andi elhagyta az országot, vidékre költözött és nagyon bejött neki az új élet. A tősgyökeres budapesti 37 éves énekesnő a szlovákiai Párkányhoz közeli Helembán találta meg új otthonát másfél éve vőlegényével, Janival.

Andi korábban nem sejtette, hogy valaha Jani lesz a párja, hiszen teljesen más életet éltek, ám mostanra megváltozott minden. Szűk körű esküvőt terveznek az idei évre, amin a szülők és a férfi gyerekei vesznek majd részt.

A közös életről és a későbbi tervekről beszélt az énekesnő a Fókusznak.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

fresh

költözés

budapest

vidék