Sosem volt még ilyen magas főnyeremény az Ötöslottón: elit klubba kerül, aki behúzza

MTI   
  Megosztom
Sosem volt még ilyen magas főnyeremény az Ötöslottón: elit klubba kerül, aki behúzza

Az átlagos mennyiség kétszeresét vehetik meg az emberek lottószelvényből ezen a héten: az átlagos 3,3 millió helyett az előző héten már 5,4 milliót vásároltak. Még a határon túlról is átjönnek Magyarországra szelvényt venni.

Az átlagos mennyiség kétszeresét vehetik meg az emberek lottószelvényből ezen a héten, mert az ötös lottó fődíja több mint ötmilliárd forint - jelentette be Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója hétfőn az M1-en. Azt mondta, hogy

- tette hozzá.

A nyeremény június óta halmozódik. A szabályok értelmében ha egy év elteltével sem viszi el senki a nyereményt, a Szerencsejáték Zrt. a nyereményalap növelésével vagy külön sorsolás keretében visszaosztja azt a játékosoknak. Ugyanakkor azt sem árt figyelembe venni, hogy a nyeremény esélye egy a negyvennégymillióhoz, ezért mindenkit arra intenek, hogy felelősségteljesen játsszon.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lottó

szerencsejáték zrt.

nyeremény

szerencsejáték

nyeremény