Sosem volt még ilyen magas főnyeremény az Ötöslottón: elit klubba kerül, aki behúzza

MTI   
  Megosztom
Sosem volt még ilyen magas főnyeremény az Ötöslottón: elit klubba kerül, aki behúzza

Az átlagos mennyiség kétszeresét vehetik meg az emberek lottószelvényből ezen a héten: az átlagos 3,3 millió helyett az előző héten már 5,4 milliót vásároltak. Még a határon túlról is átjönnek Magyarországra szelvényt venni.

Az átlagos mennyiség kétszeresét vehetik meg az emberek lottószelvényből ezen a héten, mert az ötös lottó fődíja több mint ötmilliárd forint - jelentette be Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója hétfőn az M1-en. Azt mondta, hogy

- tette hozzá.

A nyeremény június óta halmozódik. A szabályok értelmében ha egy év elteltével sem viszi el senki a nyereményt, a Szerencsejáték Zrt. a nyereményalap növelésével vagy külön sorsolás keretében visszaosztja azt a játékosoknak. Ugyanakkor azt sem árt figyelembe venni, hogy a nyeremény esélye egy a negyvennégymillióhoz, ezért mindenkit arra intenek, hogy felelősségteljesen játsszon.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lottó

szerencsejáték zrt.

nyeremény

szerencsejáték

nyeremény