Ilyen még nem volt: a siklósi vár új videoklipjétől leesett az állunk

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen még nem volt: a siklósi vár új videoklipjétől leesett az állunk

Rappelő várkapitány, középkori viseletbe öltözött, éneklő és táncoló munkatársak, gyönyörű képsorok az 1270 óta álló várról: ezt a kisfilmet mindenkinek látnia kell.

Fantasztikusan ötletes videoklippel jelentekezett a siklósi vár, olyannal, amilyet még nem nagyon lehetett látni Magyarországon. A dal szövegét nem más, mint a várkapitány, Szentgyörgyváry Péter írta, a kisfilmben pedig a vár dolgozói szerepelnek.

A zenéjét a várkapitány unokaöccse, Szentgyörgyváry Balázs szerezte.

A klip az Utazás Kiállításon, Budapesten debütált, de azóta már a vár Youtube-csatornáján is feltűnt, így bárki megnézheti:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

siklósi vár

videoklip

imázsfilm

rap

várkapitány