Új fenegyerek az állatkertben: Gerzson segít megőrizni az őshonos szamarak génállományát

HelloVidék   
  Megosztom
Új fenegyerek az állatkertben: Gerzson segít megőrizni az őshonos szamarak génállományát

Magánszemélyi felajánlás révén került Debrecenbe, kifejezetten békés és emberbarát természetű. Vele együtt most már 9 szamár van az állatkertben, köztük fekete és az igen különleges, világoskék szemű, fehér.

A Debreceni Állatkert számára kiemelten fontos az őshonos állatfajok génállományának megőrzése. Magyarország egyetlen őshonos szamárfajtája, a parlagi szamár már az állatkert alapítás óta látható náluk, most pedig egy csődört hoztak a kancák nagy örömére.

Gerzson magánszemélyi felajánlásból származik, kifejezetten békés és emberbarát természetű. A látogatók jó eséllyel nemcsak a Vidámpark területén található szamárkarámban találkozhatnak majd vele, hanem a Kultúrpark különféle rendezvényein is az ünnepi csacsifogat egyik szorgos szekérhúzójaként.

A nyugodt vérmérsékletű, intelligens és jól tanítható parlagi szamár számos színváltozata közül Debrecenben a fekete és az igen különleges, világoskék szemű fehér is megtalálható.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

parlagi szamár

debreceni állatkert

őshonos fajok