Folyik a szervezés: egyelőre nem fújják le a legnagyobb nyári zenei fesztiválokat

HelloVidék   
  Megosztom
Folyik a szervezés: egyelőre nem fújják le a legnagyobb nyári zenei fesztiválokat

A Sziget Zrt. változatlanul szervezi a júliusi Volt, a Balaton Sound és az augusztusi Sziget fesztivált. A legnagyobb magyar fesztiválszervező irodánál abban bíznak a Népszava értesülése szerint, hogy a nyárra lecseng a pánik.

A Sziget Zrt. változatlanul szervezi a júliusi Volt, a Balaton Sound és az augusztusi Sziget fesztivált, írta meg a Népszava. Hivatalosan erről ugyan még nem tájékoztattak, de a lap úgy tudja, többeknek ezt írták magánlevélben érdeklődésre.

A kormány szerdán jelentette be, hogy az 500 fő feletti szabadtéri rendezvényeket is betiltják a koronavírus miatt bevezetett veszélyhelyzet részeként a 100 fő feletti beltériek mellett. A legnagyobb magyar fesztiválszervező irodánál abban bíznak a lap szerint, hogy a nyárra lecseng a pánik, így az eseményeket nem kell lefújni, nyilatkozni azonban nem akartak.

Gerendai Károly, a Sziget alapítója és kisebbségi részvényese azt mondta, a fesztiválszervezők és a vendéglátósok már most komoly veszteségeket könyvelnek el a helyzet miatt. A piaci szereplők vészforgatókönyveket készítenek és arra számítanak, hogy az intézkedések néhány hétig-hónapig maradnak hatályban.

Az első puhatolózó tárgyalások már meg is indultak a fellépések esetleges időbeli elcsúsztatásáról. A döntés a Sziget nagyobb rendezvényeit, így a július eleji Volt és Balaton Sound, valamint az augusztusi Sziget Fesztivált egyelőre nem érinti. A tervezett programok közül leginkább a május végi Gourmet és a júniusi a Gyereksziget lehet veszélyeztetettebb.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

fesztivál

fesztiválszezon

sziget zrt

sziget

volt

balaton sound