Folyik a szervezés: egyelőre nem fújják le a legnagyobb nyári zenei fesztiválokat

HelloVidék   
  Megosztom
Folyik a szervezés: egyelőre nem fújják le a legnagyobb nyári zenei fesztiválokat

A Sziget Zrt. változatlanul szervezi a júliusi Volt, a Balaton Sound és az augusztusi Sziget fesztivált. A legnagyobb magyar fesztiválszervező irodánál abban bíznak a Népszava értesülése szerint, hogy a nyárra lecseng a pánik.

A Sziget Zrt. változatlanul szervezi a júliusi Volt, a Balaton Sound és az augusztusi Sziget fesztivált, írta meg a Népszava. Hivatalosan erről ugyan még nem tájékoztattak, de a lap úgy tudja, többeknek ezt írták magánlevélben érdeklődésre.

A kormány szerdán jelentette be, hogy az 500 fő feletti szabadtéri rendezvényeket is betiltják a koronavírus miatt bevezetett veszélyhelyzet részeként a 100 fő feletti beltériek mellett. A legnagyobb magyar fesztiválszervező irodánál abban bíznak a lap szerint, hogy a nyárra lecseng a pánik, így az eseményeket nem kell lefújni, nyilatkozni azonban nem akartak.

Gerendai Károly, a Sziget alapítója és kisebbségi részvényese azt mondta, a fesztiválszervezők és a vendéglátósok már most komoly veszteségeket könyvelnek el a helyzet miatt. A piaci szereplők vészforgatókönyveket készítenek és arra számítanak, hogy az intézkedések néhány hétig-hónapig maradnak hatályban.

Az első puhatolózó tárgyalások már meg is indultak a fellépések esetleges időbeli elcsúsztatásáról. A döntés a Sziget nagyobb rendezvényeit, így a július eleji Volt és Balaton Sound, valamint az augusztusi Sziget Fesztivált egyelőre nem érinti. A tervezett programok közül leginkább a május végi Gourmet és a júniusi a Gyereksziget lehet veszélyeztetettebb.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

fesztivál

fesztiválszezon

sziget zrt

sziget

volt

balaton sound