Állatkertbe mennél? Így változnak a látogatási szabályok

HelloVidék   
  Megosztom
Állatkertbe mennél? Így változnak a látogatási szabályok

Veszélyhelyzetet hirdetett a magyar kormány az operatív törzs javaslatára március 11-én. Ezzel kapcsolatban arra voltunk kíváncsiak, hogy a vidéki állatkertek, állatparkok, mit kommunikáltak már a történtekkel kapcsolatban.A legtöbb intézmény közleményt adott ki a koronavírus miatt elrendelt országos veszélyhelyzet miatt.

Ahogy korábban megírtuk, a kormány megtiltotta a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását - ez a munkahelyekre, bevásárlóközpontokra nem vonatkozik, viszont színházakra, mozikra, sporteseményekre igen, utóbbiak esetében zártkapus meccsek lehetnek. Ennek kapcsán megnéztük azt is, hogy miként reagáltak a hírre a vidéki álltkertek és állatparkok.

Pécsi Állatkert közleménye:

Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark közleménye:

Kecskeméti Vadaskert

Gyöngyösi Állatkert közleménye:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állatkert

állatpark

látogatás

szabályok

bejelentés

koronavírus