Lovasi András elárulta: augusztusi időpontban gondolkodik az orfűi fesztivál

HelloVidék   
  Megosztom
Lovasi András elárulta: augusztusi időpontban gondolkodik az orfűi fesztivál

Lovasi Andrással és Földesi Eszterrel beszélt videójában a 24.hu, ahol az otthon töltött időről és a nyári projektekről is kérdezték őket. Lovasi András a Fishing on Orfű fesztivál szervezőjeként az orfűi program terveiről is beszélt.

A portál videójában Lovasi András zenésszel és Földesi Eszter színésznővel beszélgetett az otthon töltött időről és a későbbi terveikről. A pár két hete otthon van és elárulták, hogy a tévhitekkel ellentétben ők például kevesebbet veszekednek, mint eddig.

Földesi Eszter szerint az egymásra való figyelem nemcsak a magánéletben, hanem a szakmák között is nagyobb hangsúlyt kap most.

A szakmák között lett egy átjáró, így hogy több időnk lett és megnyíltak az ajtók, ezért jobban figyelünk egymásra.

Lovasi elmondta, hogy mivel asztmás, ezért a koronavírus kapcsán veszélyeztetettnek számít, ezért a családja aggódik érte.

A portál kérdésére, hogy a szakmák közötti átjáró és az egymásra fordított nagyobb figyelem, valamint a vírus kapcsán megváltozott állapotok mennyire lesznek tartósak, a színésznő úgy fogalmazott: "elemzések is mutatják, hogy sem gazdasági sem más szempontból nem lesz olyan a világ a koronavírus után, mint amilyen előtte volt. Az emberek élete, gondolkodása és hozzáállása nem lesz teljesen olyan mint korábban."

Van egy esély arra, hogy az a fajta globalizáció, amely sok káros hatással operált az utóbbi időben az megáll, visszarendeződik és elkezdünk ésszerűen működni

- mondta Lovasi András.

Lovasi zenekarának a Kiscsillagnak nem rég jelent meg a friss albuma, amelynek tavaszi lemezbemutató turnéja a koronavírus miatt elmaradt. A portál azt kérdezte, hogy a nyárral kapcsolatosan vannak-e már tervek, tudnak-e valamit a fesztiválokról, nyári projektekről.

Lovasi András a Fishing on Orfű fesztivál szervezőjeként az orfűi fesztivál jelenlegi helyzetéről beszélt:

Mivel mi egész évben béreljük a campinget megtehetjük, hogy új időpontot keresünk, így már van "B" és "C" tervünk is. Most elsősorban egy augusztusi időponton gondolkodunk.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék