Lovasi András elárulta: augusztusi időpontban gondolkodik az orfűi fesztivál

HelloVidék   
  Megosztom
Lovasi András elárulta: augusztusi időpontban gondolkodik az orfűi fesztivál

Lovasi Andrással és Földesi Eszterrel beszélt videójában a 24.hu, ahol az otthon töltött időről és a nyári projektekről is kérdezték őket. Lovasi András a Fishing on Orfű fesztivál szervezőjeként az orfűi program terveiről is beszélt.

A portál videójában Lovasi András zenésszel és Földesi Eszter színésznővel beszélgetett az otthon töltött időről és a későbbi terveikről. A pár két hete otthon van és elárulták, hogy a tévhitekkel ellentétben ők például kevesebbet veszekednek, mint eddig.

Földesi Eszter szerint az egymásra való figyelem nemcsak a magánéletben, hanem a szakmák között is nagyobb hangsúlyt kap most.

A szakmák között lett egy átjáró, így hogy több időnk lett és megnyíltak az ajtók, ezért jobban figyelünk egymásra.

Lovasi elmondta, hogy mivel asztmás, ezért a koronavírus kapcsán veszélyeztetettnek számít, ezért a családja aggódik érte.

A portál kérdésére, hogy a szakmák közötti átjáró és az egymásra fordított nagyobb figyelem, valamint a vírus kapcsán megváltozott állapotok mennyire lesznek tartósak, a színésznő úgy fogalmazott: "elemzések is mutatják, hogy sem gazdasági sem más szempontból nem lesz olyan a világ a koronavírus után, mint amilyen előtte volt. Az emberek élete, gondolkodása és hozzáállása nem lesz teljesen olyan mint korábban."

Van egy esély arra, hogy az a fajta globalizáció, amely sok káros hatással operált az utóbbi időben az megáll, visszarendeződik és elkezdünk ésszerűen működni

- mondta Lovasi András.

Lovasi zenekarának a Kiscsillagnak nem rég jelent meg a friss albuma, amelynek tavaszi lemezbemutató turnéja a koronavírus miatt elmaradt. A portál azt kérdezte, hogy a nyárral kapcsolatosan vannak-e már tervek, tudnak-e valamit a fesztiválokról, nyári projektekről.

Lovasi András a Fishing on Orfű fesztivál szervezőjeként az orfűi fesztivál jelenlegi helyzetéről beszélt:

Mivel mi egész évben béreljük a campinget megtehetjük, hogy új időpontot keresünk, így már van "B" és "C" tervünk is. Most elsősorban egy augusztusi időponton gondolkodunk.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék