Ezt látnod kell: így alakul át a húsvét a koronavírus miatt

MTI   
  Megosztom
Ezt látnod kell: így alakul át a húsvét a koronavírus miatt

Láttunk már szájmaszkos szobrokat, virtuális kiállításokat, rendhagyó fotósorozatokat és védőfelszerelést készítő diákokat is. Mivel közeledik a húsvét egyre több embert foglalkoztat, hogy vajon milyen hatással lesz a járványhelyzet az ünnepre. Annyi már biztos, hogy a koronavírushoz kapcsolódó aktualitásoknak látható hatásai lehetnek: különleges édességeket készített az orosházi hölgy.

Mivel közeledik a húsvét egyre több embert foglalkoztat, hogy vajon milyen hatással lesz a járványhelyzet az ünnepre. Annyi már biztos, hogy a koronavírushoz kapcsolódó aktualitásoknak látható hatásai lehetnek. A szájmaszkos szobrok, virtuális kiállítások és rendhagyó fotósorozatok után talán már nem is meglepő, hogy az orosházi hölgy különleges édességeket készített az ünnepre.

Puskelyné Pacsika Mónika orosházi mézeskalács-készítő mézeskalácsnyuszikra rajzolt szájmaszkokat.

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány