Ismét a legjobb vidéki szállodák között: díjat nyert a Avalon Resort & SPA

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét a legjobb vidéki szállodák között: díjat nyert a Avalon Resort & SPA

Az Avalon Resort & SPA évről-évre számos hazai és külföldi elismerést tudhat magáénak. 2020 áprilisában a hotel díjainak listája tovább bővült. Az Avalon Park szállodája idén ismét a legjobb vidéki szállodák egyike lett a Best of Budapest & Hungary szakmai minősítése alapján, ezúttal ráadásul a szálloda igazgatója, Poncsák Pál egy megtisztelő különdíjjal - az Év Vidéki Szállodása - elismeréssel gazdagodott.

A „Best of Budapest & Hungary” egy független minősítési rendszer, mely 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit, üzleti partnereit és a kiadó bizottságának tagjait, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó-, szálloda- és más szolgáltatói szféra legjobbjainak. A minőség mércéjeként számon tarott díjat azok a szolgáltatók nyerhetik el, akik állandó, magas minőségű szolgáltatást nyújtanak. Idén 45 kategóriában lehetett szavazni és osztották ki az rangos elismeréseket.

Az Avalon Resort & SPA immáron harmadik alkalommal részesülhetett Best of Budapest & Hungary díjazásban. 2017-ben a „Best New 5 Star Hotel”, 2018-ban pedig „Magyarország legjobb vidéki szállodája” címet nyerte el. Idén ismét, a legjobb vidéki szállodák közé választották a Bükk szívében található hotelt. Továbbá nemcsak a szálloda, hanem az igazgatója is hatalmas kitüntetésben részült, mellyel elismerték mindazt a munkát, amit Miskolc idegenforgalmáért tett.

A számomra megítélt díj nemcsak engem, hanem az egész Avalon csapatot illeti, akikkel nap mint nap azon dolgozunk, hogy parkunkat, szállodánkat és ezáltal a környék idegenforgalmát bent tartsuk az országos élvonalban!

- nyilatkozta Poncsák Pál, az Avalon Resort & SPA szállodaigazgatója az elismerés kapcsán.

Nincs még egy az Avalon Resort & SPA-hoz hasonló hotel, amely ilyen széleskörben garantálja az aktív és a passzív pihenési lehetőségeket az elektromos gokart pályának a szabadtéri, 2500 négyzetméteres játszóparknak, az autentikus olasz étteremnek, és az elsősorban street food ételeket kínáló Sörkertnek köszönhetően. Mindezek mellett az Avalon SPA beltéri és kültéri wellness részlege a nyugalom szigete, ahol garantált a testi-lelki feltöltődés. A szálloda és az Avalon Park minden tekintetben a vendégek kifogástalan pihenéséről gondoskodik, melynek ékes bizonyítékai az elnyert hazai és nemzetközi díjak is.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hotel

miskolctapolca

avalon resort spa

díj

év vidéki szállodája