Koronavírus: újabb népszerű rendezvényt mondtak le a járvány miatt

MTI   
  Megosztom
Koronavírus: újabb népszerű rendezvényt mondtak le a járvány miatt

A járványügyi korlátozások miatt idén elmarad a májusra tervezett Debrecen Drive, a Campus Fesztiválról pedig később döntenek a szervezők és a járványügyi helyzettel összefüggő korlátozásoknak megfelelően legkésőbb június elején kiderül lesz-e idén fesztivál a Nagyerdőben.

A járványügyi korlátozások miatt idén elmarad a májusra tervezett Debrecen Drive, a Campus Fesztiválról később döntenek. Miklósvölgyi Péter, a programokat szervező Campus Nonprofit kft. igazgatója felidézte, hogy a Debrecen Drive - Minden ami gurul elnevezésű járműipari kiállítást első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal tavaly rendezték meg.

A kétnapos rendezvényen több mint félezer járművet, a személyautók mellett kamionokat, buszokat, versenyautókat, oldtimereket, katonai, rendőrségi járműveket, motorokat és munkagépeket láthattak az érdeklődők, miközben naponta több alkalommal motoros és autós kaszkadőrök tartottak bemutatókat.

Miklósvölgyi Péter hozzáfűzte, hogy a legnagyobb rendezvényük, az eredetileg július végére tervezett Campus Fesztivál megtartásáról még nem döntöttek. Figyelemmel kísérik a járványügyi helyzettel összefüggő korlátozásokat, és legkésőbb június elején döntenek arról, lesz-e idén Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőben.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

debrecen

debrecen drive

campus

fesztivál

koronavírus

koronavírus-járvány

elmarad