Robban a cukiságbomba: videóban jelentkeztek be a vidéki állatkert fókái + VIDEÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Robban a cukiságbomba: videóban jelentkeztek be a vidéki állatkert fókái + VIDEÓ

Amíg nem látogathatjuk kedvenc állatainkat a koronavírus járvány miatt a különböző videós megjelenések kicsit pótolhatják az elmaradt programokat. A Nyíregyházi Állatpark különleges videóval kedveskedett az érdeklődőknek: élőben jelentkeztek be az állatkert fókái egy közel fél órás előadással. A fóka-show szerencsére a visszanézhető, ezért annak sem kell elkeserednie, aki nem tudta élő adásban követni az eseményeket.

A koronavírus-járvány miatt az állatkertek is bezártak, ám több vidéki intézmény készül időszakosan különböző videós műsorokkal, képes anyagokkal készül, hogy mégse maradjanak a csodálatos állatvilág nyújtotta élmények nélkül az emberek. Amíg nem látogathatjuk kedvenc állatainkat az ilyen jellegű megjelenések kicsit pótolhatják az elmaradt programokat.

A Nyíregyházi Állatpark különleges videóval kedveskedett az érdeklődőknek. Élőben jelentkeztek be az állatkert fókái egy közel fél órás előadással. A fóka-show szerencsére a park Facebook oldalán visszanézhető, ezért annak sem kell elkeserednie, aki nem tudta élő adásban követni az eseményeket.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

fóka

nyíregyháza

nyíregyházi állatpark

online

koronavírus

koronavírus-járvány