Jó hír a fesztiválőrülteknek: új időpontra kerül, de nem marad el az EFOTT

HelloVidék   
  Megosztom
Jó hír a fesztiválőrülteknek: új időpontra kerül, de nem marad el az EFOTT

Rengeteg fesztivál sorsát pecsételte meg, amikor május elején a kormány úgy döntött, a járványveszély miatt nem engedélyezik az ötszáz fősnél nagyobb rendezvényeket augusztus 15-ig. Számos nagy fesztiváltól köszönhettünk el erre az évre, de a mai bejelentés szerint új időpontban, augusztus 26-30 között tartják meg az idei EFOTT-ot.

Az EFOTT szervezői a kialakult helyzetre való tekintettel megkérdezte közönségét egy kérdőívben, hogy az év hátralévő részében szeretnének-e velü fesztiválozni. A beküldött válaszok alapján a fesztivál ma közleményt adott ki:

Óriási örömhírrel jövünk:
a kérdőív eredmények alapján Ti is legalább annyira szeretnétek idén is EFOTT-ozni mint Mi! Ezért örömmel jelentjük be Nektek, hogy augusztus utolsó hétvégéjén újra bevesszük a Velencei-tavat!
Természetesen továbbra is figyeljük a híreket és a jogszabályokat betartva minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy augusztusban is igazi EFOTT élményt szerezzünk nektek!
Köszönjük a türelmeteket és a támogatásotokat! Jegyinformációkkal hamarosan jelentkezünk!

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

efott

fesztivál

koronavírus