Jó hír a fesztiválőrülteknek: új időpontra kerül, de nem marad el az EFOTT

HelloVidék   
  Megosztom
Jó hír a fesztiválőrülteknek: új időpontra kerül, de nem marad el az EFOTT

Rengeteg fesztivál sorsát pecsételte meg, amikor május elején a kormány úgy döntött, a járványveszély miatt nem engedélyezik az ötszáz fősnél nagyobb rendezvényeket augusztus 15-ig. Számos nagy fesztiváltól köszönhettünk el erre az évre, de a mai bejelentés szerint új időpontban, augusztus 26-30 között tartják meg az idei EFOTT-ot.

Az EFOTT szervezői a kialakult helyzetre való tekintettel megkérdezte közönségét egy kérdőívben, hogy az év hátralévő részében szeretnének-e velü fesztiválozni. A beküldött válaszok alapján a fesztivál ma közleményt adott ki:

Óriási örömhírrel jövünk:
a kérdőív eredmények alapján Ti is legalább annyira szeretnétek idén is EFOTT-ozni mint Mi! Ezért örömmel jelentjük be Nektek, hogy augusztus utolsó hétvégéjén újra bevesszük a Velencei-tavat!
Természetesen továbbra is figyeljük a híreket és a jogszabályokat betartva minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy augusztusban is igazi EFOTT élményt szerezzünk nektek!
Köszönjük a türelmeteket és a támogatásotokat! Jegyinformációkkal hamarosan jelentkezünk!

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

efott

fesztivál

koronavírus