Gólya show: less be a fertőhomoki gólyacsalád hétköznapjaiba

HelloVidék   
  Megosztom
Gólya show: less be a fertőhomoki gólyacsalád hétköznapjaiba

Az Időképen követhető egyik webkamerát a fészek mellé helyezték el. A fészekben lévő tojásokból már kelt is ki egy fióka.

Az Időkép egyik kameráját egy gólyafészek mellé helyezték el, így nem csak az aktuális időjárást, de a gólyacsalád mindennapjait is figyelemmel kísérhetjük. A fészekben lévő tojásokból már kelt is ki egy fióka.

Ide kattintva követhető élőben a gólyák élete.
Ide kattintva követhető élőben a gólyák élete.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gólya

fertőhomok

állatmegfigyelés

madármegyfigyelés