Bejelentették: világsztárral és új időponttal érkezik a népszerű fesztivál

MTI   
  Megosztom
Bejelentették: világsztárral és új időponttal érkezik a népszerű fesztivál

A fesztiválozók igényeit felmérve úgy döntöttek az EFOTT szervezői, hogy amennyiben az egészségügyi helyzet és a rendelkezések lehetővé teszik augusztus 26. és 30. között megtartják a rendezvényt a Velencei-tó északi partján.

Augusztus végén lesz az idei EFOTT, az előzetesen bejelentett Flo Rida már elfogadta az új időpontra történő meghívást és a hazai együttesek többsége is szerepelni fog a programban. A pandémia miatt a fesztivál szervezői piackutatást végeztek a közösségi média felhasználásával, a kérdőívet pár nap alatt mintegy húszezren töltötték ki, a válaszok döntő többsége az EFOTT megtartása mellett szólt.

A szervezők várhatóan június 10-re tudják véglegesíteni a programot, mindeközben folyamatosan figyelik a rendelkezéseket a biztonság érdekében. Az már biztos, hogy a világhírű amerikai rapper, Flo Rida ott lesz a 45. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, de többek között Horváth Tamás, a Wellhello, a Brains, a Cloud9+, a Hősök, a Kelemen Kabátban és az Intim Torna Illegál is visszaigazolta az új időpontra történő felkérést. Ezen kívül pedig május 23-án az EFOTT Facebook-oldalán élő koncertet ad JumoDaddy és a Margaret Island.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

efott

fesztivál

nyár

szórakozás