A szabadba költözik a mozi a vidéki városban: így filmezhetnek majd együtt a látogatók

HelloVidék   
  Megosztom
A szabadba költözik a mozi a vidéki városban: így filmezhetnek majd együtt a látogatók

Újra lesznek filmvetítések Debrecenben: egészen rendhagyó módon azonban most a szabadban tekinthetik meg kedvenceiket a látogatók. Mivel ideiglenesen a Nagyerdei Szabadtéri Színpadra költözik az Apolló mozi - írja a Haon.

A portál információi szerint ideiglenesen a Nagyerdei Szabadtéri Síznpadra költözik az Apolló mozi, amit a népszerű debreceni mozi a Facebook-oldalán jelentett be.

Leírták, hogy újra lesznek vetítések, de a részletekkel majd jövő héten jelentkeznek.

Mindenről alapos tájékoztatást fogunk adni. Célunk az, hogy biztonságos körülmények között a legnagyobb szórakozásban legyen részetek, és higgyétek el nekünk, nagyon jól fogtok szórakozni

-fogalmaznak.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kertmozi

mozi