A szabadba költözik a mozi a vidéki városban: így filmezhetnek majd együtt a látogatók

HelloVidék   
  Megosztom
A szabadba költözik a mozi a vidéki városban: így filmezhetnek majd együtt a látogatók

Újra lesznek filmvetítések Debrecenben: egészen rendhagyó módon azonban most a szabadban tekinthetik meg kedvenceiket a látogatók. Mivel ideiglenesen a Nagyerdei Szabadtéri Színpadra költözik az Apolló mozi - írja a Haon.

A portál információi szerint ideiglenesen a Nagyerdei Szabadtéri Síznpadra költözik az Apolló mozi, amit a népszerű debreceni mozi a Facebook-oldalán jelentett be.

Leírták, hogy újra lesznek vetítések, de a részletekkel majd jövő héten jelentkeznek.

Mindenről alapos tájékoztatást fogunk adni. Célunk az, hogy biztonságos körülmények között a legnagyobb szórakozásban legyen részetek, és higgyétek el nekünk, nagyon jól fogtok szórakozni

-fogalmaznak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kertmozi

mozi