Őrület, két koncertet is ad a Tankcsapda: ezekben a városokban lépnek fel hétvégén

HelloVidék   
  Megosztom
Őrület, két koncertet is ad a Tankcsapda: ezekben a városokban lépnek fel hétvégén

A MOL-lal együttműködésben két alkalommal is színpadra lépnek. A közönség kocsikban ülve nézheti, ahogy a zenészek a színpadon zúznak, úgy, mint egy autósmoziban.

Autós koncerteket ad a Tankcsapda: az elsőre május 29-én, pénteken kerül sor Debrecenben a reptéren, utána pedig Székesfehérváron lépnek fel, írta meg a Blikk. Mint mondták, az eseményeken maximálisan betartják a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat, és a rajongók is részt tudnak venni teljes biztonsággal.

A Petőfi Rádió reggeli műsorában jelentette be a zenekar, hogy a MOL-lal együttműködésben két alkalommal is színpadra lépnek.

Lukács László a bejelentés kapcsán kihangsúlyozta, hogy ezeken az "autós mozis bulikon" az összes érvényben lévő egészségügyi szabályozást betartják, és új daluk, a Szüless meg újra mellett természetesen több régi nótát is eljátszanak majd, körülbelül egy bő órányi műsorra lehet számítani. Debrecenben a repülőtéren nagyjából 600 autó fér majd el, a székesfehérvári helyszín befogadóképessége ennek a fele lesz. A tervek szerint egyébként a produkciót interneten keresztül is követhetik a rajongók.

Éppen csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben egy kormányrendelet, ami engedélyezi, hogy a járványhelyzet ellenére a most következő hétvégén autós könnyűzenei koncerteket tartsanak. A rendelet pénteken lép életbe, vasárnap már hatályát veszti, vette észre a 444.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

autókoncert

tankcsapda

koncert