Őrület, két koncertet is ad a Tankcsapda: ezekben a városokban lépnek fel hétvégén

HelloVidék   
  Megosztom
Őrület, két koncertet is ad a Tankcsapda: ezekben a városokban lépnek fel hétvégén

A MOL-lal együttműködésben két alkalommal is színpadra lépnek. A közönség kocsikban ülve nézheti, ahogy a zenészek a színpadon zúznak, úgy, mint egy autósmoziban.

Autós koncerteket ad a Tankcsapda: az elsőre május 29-én, pénteken kerül sor Debrecenben a reptéren, utána pedig Székesfehérváron lépnek fel, írta meg a Blikk. Mint mondták, az eseményeken maximálisan betartják a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat, és a rajongók is részt tudnak venni teljes biztonsággal.

A Petőfi Rádió reggeli műsorában jelentette be a zenekar, hogy a MOL-lal együttműködésben két alkalommal is színpadra lépnek.

Lukács László a bejelentés kapcsán kihangsúlyozta, hogy ezeken az "autós mozis bulikon" az összes érvényben lévő egészségügyi szabályozást betartják, és új daluk, a Szüless meg újra mellett természetesen több régi nótát is eljátszanak majd, körülbelül egy bő órányi műsorra lehet számítani. Debrecenben a repülőtéren nagyjából 600 autó fér majd el, a székesfehérvári helyszín befogadóképessége ennek a fele lesz. A tervek szerint egyébként a produkciót interneten keresztül is követhetik a rajongók.

Éppen csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben egy kormányrendelet, ami engedélyezi, hogy a járványhelyzet ellenére a most következő hétvégén autós könnyűzenei koncerteket tartsanak. A rendelet pénteken lép életbe, vasárnap már hatályát veszti, vette észre a 444.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

autókoncert

tankcsapda

koncert