Gombóc Artúr szobrot kapott: ezen a balatoni településen tűnt fel a haspók csokievő

HelloVidék   
  Megosztom
Gombóc Artúr szobrot kapott: ezen a balatoni településen tűnt fel a haspók csokievő

A szobor Kolodko Mihály alkotása. A bencés apátsági templom felé tartó Pisky sétányon kapott helyet, bárki megnézheti, aki arra jár.

Szobrot kapott Gombóc Artúr Tihanyban, méghozzá egy Balaton szelet társaságában. Az alkotást Kolodko Mihály művész jegyzi, aki több, apró "gerillaszobrot" is készített és helyezett már el például a fővárosban is.

aki, mint az ismert, a kerek csokoládétól a szögletes csokoládén át a hosszú csokoládéig minden olyan csokoládét szeret, amit csak készítenek a világon. A szobor a bencés apátsági templom felé tartó Pisky sétányon kapott helyet, bárki megnézheti, aki arra jár.

Kolodko Mihály fotókat is feltöltött róla a közösségi oldalára:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tihany

kolodko mihály

szobor

miniszobor

gombóc artúr

gerillaszobor