Gombóc Artúr szobrot kapott: ezen a balatoni településen tűnt fel a haspók csokievő

HelloVidék   
  Megosztom
Gombóc Artúr szobrot kapott: ezen a balatoni településen tűnt fel a haspók csokievő

A szobor Kolodko Mihály alkotása. A bencés apátsági templom felé tartó Pisky sétányon kapott helyet, bárki megnézheti, aki arra jár.

Szobrot kapott Gombóc Artúr Tihanyban, méghozzá egy Balaton szelet társaságában. Az alkotást Kolodko Mihály művész jegyzi, aki több, apró "gerillaszobrot" is készített és helyezett már el például a fővárosban is.

aki, mint az ismert, a kerek csokoládétól a szögletes csokoládén át a hosszú csokoládéig minden olyan csokoládét szeret, amit csak készítenek a világon. A szobor a bencés apátsági templom felé tartó Pisky sétányon kapott helyet, bárki megnézheti, aki arra jár.

Kolodko Mihály fotókat is feltöltött róla a közösségi oldalára:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tihany

kolodko mihály

szobor

miniszobor

gombóc artúr

gerillaszobor