Házasodna a gazda: itt vannak az új szereplők, az ő szívüket lehet meghódítani

24.hu   
  Megosztom
Házasodna a gazda: itt vannak az új szereplők, az ő szívüket lehet meghódítani

Vasárnap este indul az RTL Klubon a Házasodna a gazda új évada, amiben ezúttal két nő és hat férfi szeretné megtalálni a párját. Az első adásban bemutatkoznak a szereplők, utána pedig már lehet is jelentkezni azoknak, akik szeretnének megismerkedni a gazdaságot vezető párkeresőkkel. A Fókuszban azonban már kaptunk is egy kis részletet a gazdákból és a gazdasszonyokból - írja a 24.hu.

Ahogy a lap írja, a műsorban idén két nő és hat férfi keresi majd párját. Az új évad két gazdasszonya Betti és Böbe. Vincze Betti 37éves, vegetáriánus és imádja az állatokat. A kutyája a mindene, annyira, hogy együtt esznek és vele is alszik. A 29 éves Böbe marhák mesterséges megtermékenyítésével is foglalkozik, elmondása szerint imádja látni, amikor megszületnek a borjúk. Férfiak terén nem bírja elviselni, ha állandóan hívogatják és ellenőrizgetik, ezt ugyanis a bizalmatlanság jeleként fogja fel.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

házasodna a gazda

szereplők

gazdasszony

gazdasszonyok

párkeresés

mezőgazdaság

mezőgazda

párkeresők