Brutális halszörny akadt horogra: ekkora fogás még nem volt a kozármislenyi tavon

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális  halszörny akadt horogra: ekkora fogás még nem volt a kozármislenyi tavon

Minden bizonnyal egész életükre szóló horgászélménnyel gazdagodott Balogh Dávid és testvére, Tamás, akik vasárnap a kozármislenyi horgásztavon egy 72 kilós, 210 centiméteres harcsát fogtak ki - írja a Pécsi Újság.

Ahogy a portál írja, Herczeg Tibor, a Pécsi Bányász Horgász Egyesület vezetője számolt be a hatalmas fogásról. Mint mondta, a 4, 5 hektáros kozármiselnyi tavon ez a rekord, soha még ekkora harcsát nem fogott senki ezt megelőzően - ez eddigi csúcs egy 46 kilogrammos volt.

A fiatal kozármislenyi testvérpár, Balogh Dávis és Tamás egy óráig tartó fárasztást követően emelték be csónakjukba a hatalmas halat. Az egyesület vezetőségének kérésére a harcsát a horgászok nem engedték vissza a tóba, mivel mérete miatt veszélyt jelent a víz ponty- és süllőállományára

- tette hozzá Herczeg Tibor.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kozármisleny

horgásztó

harcsa