Extrém programmal rukkolt elő a Debreceni Állatkert: tölts egy estét az állatok között

HelloVidék   
  Megosztom
Extrém programmal rukkolt elő a Debreceni Állatkert: tölts egy estét az állatok között

Az elmúlt évek hagyományához híven Debrecen állatkertje idén is exkluzív nyáresti élményekkel várja az érdeklődőket, hiszen most szombaton és vasárnap ismét megrendezik nagysikerű programjukat, az állatkerti Esti sétákat, magyar és angol nyelven is!

Az egyedülálló program résztvevői a nyáreste varázsában különleges szakvezetésen fedezhetik fel a kert ezernyi titkát és leshetnek be a kulisszák mögé, ahol feltárul az állatok addig ismeretlen, esti élete.

Állatgondozók segítségével egészen közelről megismerkedhetnek a legkülönlegesebb lakókkal, többek között a nemrég érkezett hímmel kiegészült vöröspanda-csapattal, és testközelből találkozhatnak az Állatkert idén született és kézből nevelt bébi sztárjaival, köztük a pingvinóvoda legfiatalabb növendékével; de azt is megtudhatják, hogy hogyan mos fogat a víziló.

A páratlan élményben idén első alkalommal június 20-én és 21-én, 20:00 és 23:00 között lehet részük az érdeklődőknek a Debreceni Állatkertben. A jegyek limitált számban, csak elővételben kaphatók a készlet erejéig a tavalyhoz képest változatlan, 3800 Ft-os egységáron pénztáraikban, illetve foglalhatók telefonon a +36 52 310 065-ös telefonszámon.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

debrecen

debreceni állatkert

séta

program