Itt van Ruszó Tibi új dala: nézd meg az X-Faktor Te vagy az egyetlen című videóklipjét

HelloVidék   
  Megosztom
Itt van Ruszó Tibi új dala: nézd meg az X-Faktor Te vagy az egyetlen című videóklipjét

Megjelent Ruszó Tibi, az X-Faktor legutóbbi győztesének új videóklipje. A Te vagy az egyetlen címet viselő szerelmes dalban az énekes őszintén vall múltjáról is, és ismeri el, hogy megfordult vele a világ.

Néma csendben, szürkeségben éltem életem / És azt reméltem, hogy jobbat szánt a sors nekem / Majd eljöttél a semmiből, s magányom messze szállt / Végre én is látok színeket, megfordult a világ

- énekli új dalában Ruszó Tibi, és szemernyi kétségünk sincs affelől, hogy szívből szólnak - az amúgy Csicsák Norbert szerezte zene és szöveg - e sorok, hiszen tényleg megfordult vele a világ. Hallgasd meg Te is, szerinted hiteles?

Hogy mennyire is már volt még néhány éve Ruszó Tibi élete? Nos, ezt ő maga mutatta meg nemrég egy riportban. Tibi egy kis faluban nőttfel, alig 20 kilométerre a magyar határtól, Szlovákiában, ahol a legtöbben munkanélküliek, nagy szegénységben, fillérekből élnek. A gyerekek nem fejezik be az iskolát, a falu lakói előtt nem sok lehetőség nyílik. Ruszó Tibor egy átlagos falubeli srácként indult el a Balogújfalu szélén álló házukból Budapestre, ahol elképzelhetetlenül nagy sikert aratott.

Címlapkép: YouTube/GoldRecord Hungary

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ruszó tibor

x-faktor

ruszó tibi

videóklip