Itt van Ruszó Tibi új dala: nézd meg az X-Faktor Te vagy az egyetlen című videóklipjét

HelloVidék   
  Megosztom
Itt van Ruszó Tibi új dala: nézd meg az X-Faktor Te vagy az egyetlen című videóklipjét

Megjelent Ruszó Tibi, az X-Faktor legutóbbi győztesének új videóklipje. A Te vagy az egyetlen címet viselő szerelmes dalban az énekes őszintén vall múltjáról is, és ismeri el, hogy megfordult vele a világ.

Néma csendben, szürkeségben éltem életem / És azt reméltem, hogy jobbat szánt a sors nekem / Majd eljöttél a semmiből, s magányom messze szállt / Végre én is látok színeket, megfordult a világ

- énekli új dalában Ruszó Tibi, és szemernyi kétségünk sincs affelől, hogy szívből szólnak - az amúgy Csicsák Norbert szerezte zene és szöveg - e sorok, hiszen tényleg megfordult vele a világ. Hallgasd meg Te is, szerinted hiteles?

Hogy mennyire is már volt még néhány éve Ruszó Tibi élete? Nos, ezt ő maga mutatta meg nemrég egy riportban. Tibi egy kis faluban nőttfel, alig 20 kilométerre a magyar határtól, Szlovákiában, ahol a legtöbben munkanélküliek, nagy szegénységben, fillérekből élnek. A gyerekek nem fejezik be az iskolát, a falu lakói előtt nem sok lehetőség nyílik. Ruszó Tibor egy átlagos falubeli srácként indult el a Balogújfalu szélén álló házukból Budapestre, ahol elképzelhetetlenül nagy sikert aratott.

Címlapkép: YouTube/GoldRecord Hungary

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

ruszó tibor

x-faktor

ruszó tibi

videóklip