Ezt kár lenne kihagyni: szokatlan sétán vehetünk részt Debrecenben

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt kár lenne kihagyni: szokatlan sétán vehetünk részt Debrecenben

Különleges élményt kínál a Debreceni Állatkert, ahol egy exkluzív élmény keretében a látogatók megismerhetik az állatok titkos, esti életét. Az egyedülálló esti sétán szakvezetéssel mutatják be az állatok eddig ismeretlen világát.

Debrecen állatkertje a jövő hónapban is exkluzív nyáresti élményekkel várja az érdeklődőket, hiszen ismét megrendezik nagysikerű programjukat, az állatkerti Esti sétákat, magyar és angol nyelven is! Az egyedülálló program résztvevői a nyáreste varázsában különleges szakvezetésen fedezhetik fel a kert ezernyi titkát és leshetnek be a kulisszák mögé, ahol feltárul az állatok addig ismeretlen, esti élete.

Gondozók segítségével megismerkedhetnek a legkülönlegesebb állatokkal, többek között az intézmény legújabb nagyragadozójával, és testközelből találkozhatnak az Állatkert idén született és kézből nevelt bébi sztárjaival, köztük a pingvinóvoda legfiatalabb növendékével; de azt is megtudhatják, hogy hogyan mos fogat a víziló.

A páratlan élményben július 3-án, pénteken, 20:00 és 23:00 között lehet részük az érdeklődőknek a Debreceni Állatkertben. A jegyek limitált számban, csak elővételben kaphatók a készlet erejéig a tavalyhoz képest változatlan, fejenként 3800 Ft-os áron pénztáraikban, illetve foglalhatók telefonon a +36 52 310 065-ös telefonszámon

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

debrecen

debreceni állatkert

este

séta