Ma se hagyd ki a futamokat: itt követheted élőben a mezőhegyesi derbit + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ma se hagyd ki a futamokat: itt követheted élőben a mezőhegyesi derbit + videó

Folyamatosan követjük a szezon első, 3 számos nemzeti fogathajtó versenyét a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. és a Mezőhegyesi Ménes Közhasznú Sportegyesület közös szervezésében. Az eddigi eredményekről már beszámoltunk, viszont ma újabb versenynap kezdődött.

Minden nap beszámolunk a nemzeti fogathajtó verseny legfrissebb eredményeiről. A szombati versenyen Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója is rajthoz állt, de a küzdelem még ma is tart. Itt követhető élőben a verseny. Ne maradj le az izgalmakról!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fogathajtó

fogathajtás

fogathajtó verseny

mezőhegyes

derbi

lovas verseny

lovassport

eredmények