Ma se hagyd ki a futamokat: itt követheted élőben a mezőhegyesi derbit + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ma se hagyd ki a futamokat: itt követheted élőben a mezőhegyesi derbit + videó

Folyamatosan követjük a szezon első, 3 számos nemzeti fogathajtó versenyét a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. és a Mezőhegyesi Ménes Közhasznú Sportegyesület közös szervezésében. Az eddigi eredményekről már beszámoltunk, viszont ma újabb versenynap kezdődött.

Minden nap beszámolunk a nemzeti fogathajtó verseny legfrissebb eredményeiről. A szombati versenyen Vida József, a Takarékbank elnök-vezérigazgatója is rajthoz állt, de a küzdelem még ma is tart. Itt követhető élőben a verseny. Ne maradj le az izgalmakról!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fogathajtó

fogathajtás

fogathajtó verseny

mezőhegyes

derbi

lovas verseny

lovassport

eredmények