Bejelentették: költözik a népszerű balatoni fesztivál

HelloVidék   
  Megosztom
Bejelentették: költözik a népszerű balatoni fesztivál

Az idén három naposra bővülő, népszerű fesztivál elhagyva a Gömbkilátó lankáit, a balatonvilágosi Club Aligába költözik, ahol közvetlen a vízparton lépnek színpadra a neves sztárok.

Új helyszínre költözik az idén három naposra bővült évről évre egyre népszerűbb fesztivál, a Balaton Piknik. A rendezvény elhagyva a balatonboglári Gömbkilátó lankáit, a balatonvilágosi Club Aligába költözik, ahol közvetlen a Balaton partján olyan sztárok lépnek színpadra, mint Jan Blomqvist, Gioli & Assia, Sasha és visszatér az első Balaton piknik ikonikus párosa is, a Kruder & Dorfmeister. A változásokról és a nevekről egy Facebook bejegyzésben számoltak be a szervezők, ahol a részletes programról is lehullt a lepel.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

fesztivál

balaton

balaton piknik

mol nagyon balaton