Újra megnyit az évek óta bezárt csúcsfürdő: most itt a lehetőség kipróbálni

HelloVidék   
  Megosztom
Újra megnyit az évek óta bezárt csúcsfürdő: most itt a lehetőség kipróbálni

A pusztaszentlászlói Aqua-barbara Termálstrand legutóbb 2015 nyarán fogadott vendégeket. A fürdőnek új tulajdonosa lett és a szükséges karbantartási munkákat követően július 8-tól újra látogatható a létesítmény - írja a Termál Online.

A portál információi szerint a pusztaszentlászlói Aqua-barbara Termálstrand ismét kinyitott. A fürdő legutóbb 2015 nyarán fogadott vendégeket. A fürdőnek új tulajdonosa lett és a szükséges karbantartási munkákat követően július 8-tól újra látogatható a létesítmény.

A fürdő minden nap reggel 9 és 19 óra között lesz nyitva. A jegyárak már ismertek, ám a fürdőben, valamint a hozzátartozó kempingben csak készpénzzel lehet fizetni, de az ígéretek szerint hamarosan lehetőség lesz kártyás fizetésre is.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

fürdő

fürdőhely

nyár