Újra megnyit az évek óta bezárt csúcsfürdő: most itt a lehetőség kipróbálni

HelloVidék   
  Megosztom
Újra megnyit az évek óta bezárt csúcsfürdő: most itt a lehetőség kipróbálni

A pusztaszentlászlói Aqua-barbara Termálstrand legutóbb 2015 nyarán fogadott vendégeket. A fürdőnek új tulajdonosa lett és a szükséges karbantartási munkákat követően július 8-tól újra látogatható a létesítmény - írja a Termál Online.

A portál információi szerint a pusztaszentlászlói Aqua-barbara Termálstrand ismét kinyitott. A fürdő legutóbb 2015 nyarán fogadott vendégeket. A fürdőnek új tulajdonosa lett és a szükséges karbantartási munkákat követően július 8-tól újra látogatható a létesítmény.

A fürdő minden nap reggel 9 és 19 óra között lesz nyitva. A jegyárak már ismertek, ám a fürdőben, valamint a hozzátartozó kempingben csak készpénzzel lehet fizetni, de az ígéretek szerint hamarosan lehetőség lesz kártyás fizetésre is.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

fürdő

fürdőhely

nyár