Ennyit keres képeivel az RTL Cápák között című műsorában feltűnt vidéki művész

HelloVidék   
  Megosztom
Ennyit keres képeivel az RTL Cápák között című műsorában feltűnt vidéki művész

Két magyar milliárdos lett az üzlettársa a sándorfalvi származású Németh Emesének, aki a világon egyedülálló technikával készíti festményeit. Meska egyetlen képe most félmillió forintot ér, hamarosan galériát nyit - írja a delmagyar.hu.

Ahogy a portál írja, a sándorfalvi szár­­mazású festőművész sokáig ha­gyományos olajfestményeket készített, két éve azonban új irányt keresett. A vásznat lézerrel ki­vágta, így az absztrakt képeket a fény-árnyék hatást kihasználva tette még egyedibbé.

Két éve rendeztem meg Budapesten az első önálló kiállításomat, egy este alatt 100 látogatóm volt. Ezt követte a tavalyi Art Olympia, a világ legnagyobb művészeti versenye, ahol több mint 3000 műalkotás közül nyert az én alkotásom, ráadásul azt a képemet meg is vásárolta a tokiói múzeum

- sorolta sikereit. A műsor után pedig sokan megismerhették itthon is, az is akik nem jártasak a képzőművészet világában, hiszen vállalkozásába befektetőként két befolyásos magyar üzletember is beszállt az RTL Klub Cápák között című műsorában, egy harmadik pedig félmillió forintért vásárolta meg képét.

A tervem az volt, hogy egy műteremként és kiállítótérként is funkcionáló budapesti galériát hozzunk létre, ez a vírushelyzet miatt várat magára. Ettől függetlenül már most rengeteg támogatást kaptam. Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke back office oldalról támogat, míg Tomán Szabina jelenleg a Meska brand kialakításában ad tanácsokat

- magyarázta Emese, aki a két üzlettársa elnyerése óta főállásban alkot.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

meska

festő

sándorfalva

németh emese

festő

cápák között