A női vitorlázó közösséget támogatják a Balatonnál: a Kékszalagon is esélyesek lehetnek a dobogóra

MTI   
  Megosztom
A női vitorlázó közösséget támogatják a Balatonnál: a Kékszalagon is esélyesek lehetnek a dobogóra

Egész nyáron át tartó programsorozattal népszerűsíti a vitorlázást a nők körében a Women On Water (WOW) Hungary. Elsődleges célja, hogy közösséget építsen a hazai vitorlázó nők számára, segítse őket a vitorlázó tudásuk fejlesztésében.

Egész nyáron át tartó programsorozattal népszerűsíti a vitorlázást a nők körében a Women On Water (WOW) Hungary. A magyar női vitorlázó közösséget tömörítő szervezet támogatásával indul az 52. Kékszalagon az akár a dobogóra is esélyes The Red Extreme 40 katamarán. A hajó kormányosa Virág Flóra ifjúsági világbajnoki hatodik helyezett lesz.

Az egész szezon alatt tréningek, előadások, díjak és elismerések, játékok várják a vitorlázást és a hajózást kedvelőket a WOW NYÁR 2020 program keretében.

A szervezet egyik legfontosabb projektje idén a július 30-án rajtoló Kékszalagon lesz, ahol egy csúcstechnológiát képviselő katamaránt női vitorlázó irányít. Virág Flóra rutinos Kékszalag-versenyzőnek számít: 2017-ben a 49. tókerülőn a legjobb női kormányosként futott be az összetett 27. helyén egy 20 lábas katamaránnal.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

balaton

program

vitorlás

turizmus

sport