Voltál már éjszaka vidámparkban? Most érdemes ide elindulnod, hogy szinte ingyen szórakozhass

HelloVidék   
  Megosztom
Voltál már éjszaka vidámparkban? Most érdemes ide elindulnod, hogy szinte ingyen szórakozhass

Újabb korlátlan kalandokat ígérő nyárestével várja látogatóit a Debreceni Vidámpark, ahol július 11-én 20:30 és 23:30 között ismét egy Karszalagos Estén vehetnek részt a szórakozni vágyók. A rendezvény ideje alatt korlátlanul használható a park valamennyi játékgépe.

Újabb Karszalagos Estével várja a látogatókat a hétvégén a Debreceni Vidámpark. Az idén 60 éves Debreceni Vidámpark a korlátlan kalandokat és a nyáresték különleges varázsát egyesíti legújabb programjában, a Karszalagos Estében, amelyen legközelebb július 11-én, szombaton 20:30 és 23:30 között vehetnek majd részt a szórakozni és kikapcsolódni vágyók.

Az egységesen 3.300 Ft/fő áron – akár elővételben – megváltható karszalagos belépővel a többéves hagyományra visszatekintő és július 11-én és 12-én, 10:00 és 18:00 között újra megtartott Karszalagos Hétvégéhez hasonlóan a rendezvény ideje alatt korlátlanul használható a park valamennyi játékgépe.

A rendezvénnyel az intézmény elsősorban a tizenéves és fiatal felnőtt korosztályt szeretné megszólítani, épp ezért egy nekik kedves attrakcióval is készülnek erre a különleges estére: a földöntúli élmények világába repítő Apollo-X immár startra készen, professzionális fény- és hangtechnikával felszerelkezve várja majd utasait.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

debrecen

vidámpark

hétvége

kedvezmény