Voltál már éjszaka vidámparkban? Most érdemes ide elindulnod, hogy szinte ingyen szórakozhass

HelloVidék   
  Megosztom
Voltál már éjszaka vidámparkban? Most érdemes ide elindulnod, hogy szinte ingyen szórakozhass

Újabb korlátlan kalandokat ígérő nyárestével várja látogatóit a Debreceni Vidámpark, ahol július 11-én 20:30 és 23:30 között ismét egy Karszalagos Estén vehetnek részt a szórakozni vágyók. A rendezvény ideje alatt korlátlanul használható a park valamennyi játékgépe.

Újabb Karszalagos Estével várja a látogatókat a hétvégén a Debreceni Vidámpark. Az idén 60 éves Debreceni Vidámpark a korlátlan kalandokat és a nyáresték különleges varázsát egyesíti legújabb programjában, a Karszalagos Estében, amelyen legközelebb július 11-én, szombaton 20:30 és 23:30 között vehetnek majd részt a szórakozni és kikapcsolódni vágyók.

Az egységesen 3.300 Ft/fő áron – akár elővételben – megváltható karszalagos belépővel a többéves hagyományra visszatekintő és július 11-én és 12-én, 10:00 és 18:00 között újra megtartott Karszalagos Hétvégéhez hasonlóan a rendezvény ideje alatt korlátlanul használható a park valamennyi játékgépe.

A rendezvénnyel az intézmény elsősorban a tizenéves és fiatal felnőtt korosztályt szeretné megszólítani, épp ezért egy nekik kedves attrakcióval is készülnek erre a különleges estére: a földöntúli élmények világába repítő Apollo-X immár startra készen, professzionális fény- és hangtechnikával felszerelkezve várja majd utasait.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

debrecen

vidámpark

hétvége

kedvezmény