Hihetetlen kiállítás indul a magyar tengernél: bójákon úsznak a retro Balatont idéző képek

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen kiállítás indul a magyar tengernél: bójákon úsznak a retro Balatont idéző képek

Úszókiállítás, mozi és a legjobb DJ szettek várják a látogatókat a Legisly Tihany Beach öblében. A július 18-tól látható kiállítás pop art stílusú, 80-as évekbeli balatoni hangulatot idéző képeit egyedülálló módon nem egy galériában vagy a parton, hanem úszó bójákon nézhetjük meg.

2020. július 18-tól nyár végig látogatható Weiler Péter képzőművész Vigyázz mélyvíz! című úszókiállítása a Legisly Tihany Beach öblében, a DJ az öbölben mini fesztiválsorozat szervezésében.

A kiállításnak is otthont adó DJ az öbölben rendezvénysorozat idén augusztusban kerül először megrendezésre, de már július 18-án várja a vendégeket az említett úszókiállítással és mozi piknikkel. A kiállításon Weiler Péter képzőművész rá jellemző egyedi pop art stílusú képei a balatoni, vízparti világot elevenítik meg.

A különleges helyszín adta az ötletet, hogy idézzük meg Tihany legendás, 80-as évekbeli fénykorát, amit talán leginkább a Bujtor filmekből ismerhettünk meg mindannyian. A kiállítás egyik alkotása is ezt a képi világot hozza majd vissza nekünk

– mondta el Weiler Péter.

A Legisly Tihany Beach strand öblében kihelyezett képek egész nyáron várják majd az érdeklődőket, a kiállítás hivatalos megnyitója pedig most szombaton, július 18-án 19:00 órakor lesz. A megnyitót követően egy különleges moziélmény várja majd az ide látogatókat: a szervezők Bujtor István idén 40 éves klasszikusát, a Pogány Madonnát vetítik majd a strandon felállított óriás vászonra.

A vetítés különlegessége, hogy a film látható lesz a vízről is, így akár hajóról, akár vízibicikliről is végigizgulhatjuk Ötvös Csöpi évtizedes kalandjait. A DJ az öbölben a Legisly Tihany Beach strand és Dialogue Creatives reklámügynökség által életre hívott kezdeményezés.

A rendezvénysorozat és minifesztivál a Balaton egyik legkülönlegesebb öblében, közvetlenül a Tihanyi Apátság tövében kora délutántól kora estig várja a vendégeket. Az eseményeken ismert DJ-k játszanak, a felejthetetlen balatoni fesztivál-hangulatról pedig remek italok és foodtruckok gondoskodnak. A rendezvénysorozat legnagyobb érdeklődést övező programja az augusztus 16-án megrendezésre kerülő félnapos minifesztivál lesz, ahol a hazai elektronikus zenei krémje pörgeti majd a jobbnál-jobb szetteket!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

kiállítás

balaton

tihany