Döntött a szervezőbizottság: szombaton megtartják a Balaton-átúszást

MTI   
  Megosztom
Döntött a szervezőbizottság: szombaton megtartják a Balaton-átúszást

Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján - a Balatoni Vízirendészet Rendőrkapitányának egyetértésével - a szervezőbizottság úgy döntött, hogy megtartja szombaton a 38. Lidl Balaton-átúszást.

A rendezők csütörtöki tájékoztatása szerint ugyanakkor fontos változás, hogy idén nincs lehetőség helyszíni nevezésre.

Tekintettel az előnevezők magas számára, az esemény napján nem lesz lehetőség helyszíni nevezésre sem Révfülöpön a klasszikus távra, sem Balatonbogláron a Féltávra. Az eseményen csak az előzetesen nevezők tudnak részt venni. Nevezni a 10 000 fős létszámlimit eléréséig, de legkésőbb péntek délig lehet a hivatalos oldalon

- áll a közleményben.

Szombatra száraz, napos idő várható erős napsugárzással, a reggeli hőmérséklet 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 fok körül alakulhat. A víz hőmérséklete reggel 25, délután 27 fok körül várható. A rajt Révfülöpön, a kikötő melletti labdarúgópályán lesz reggel 8-12 óra között, a cél pedig az 5,2 km teljesítése után a balatonboglári Platán-strandon.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton-átúszás

balaton

program

úszás

országos meteorológiai szolgálat