Mégsem lőttek a bulizásnak? Majka és Rúzsa Magdi is koncertezik ebben a vidéki városban

HelloVidék   
  Megosztom
Mégsem lőttek a bulizásnak? Majka és Rúzsa Magdi is koncertezik ebben a vidéki városban

A Campus Fesztivál szervezői nemrég közölték: a hatályos jogszabályokat és biztonsági előírásokat betartva lesznek 500 fős koncertek a Nagyerdei Víztoronyban, a Nagyerdei Stadionba is szerveznek rendezvényeket.

A nyár végére tervezett Campus Eleven rendezvénysorozat ugyan elmarad, de a Campus Fesztivál szervezői nemrég Facebook-posztban közölték: a hatályos jogszabályokat és biztonsági előírásokat betartva lesznek 500 fős koncertek a Nagyerdei Víztoronyban.

Számos zenekarral egyeztetünk, folyamatosan közzétesszük majd az aktuális dátumokat. Ráadásul négy egészen különleges esttel is készülünk

- írták. Augusztus 19 és 22 között pedig ültetett koncerteket szerveznek a Nagyerdei Stadionba. Mint kiderült,

Korábban mi is megírtuk, hogy a múlt heti kormányinfón Gulyás Gergely bejelentette: az eddigi intézkedéseken nem kíván változtatni a kormány, augusztus 15. után is fennmarad a szabályozás az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvények esetében.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koncert

koronavírus

koronavírus-járvány

debrecen

nagyerdő

stadion