Starthoz álltak a versenyzők: itt vannak a kisbéri fogathajtó derbi első eredményei

HelloVidék   
  Megosztom
Starthoz álltak a versenyzők: itt vannak a kisbéri fogathajtó derbi első eredményei

A HelloVidék az indulás napjától kezdve követi az eseményeket és az aktuális eredményeket. A versenyen induló fiatalokat is megéri nyomon követni, akik fantasztikus elhivatottságukról tesznek tanúbizonyságot történetükkel és a lovakhoz fűződő szeretetükkel.

Mi is beszámoltunk arról, hogy az Idős Jámbor Vilmos Lovasközpont nemzetközi 2*-os és nemzeti fogathajtó verseny házigazdája augusztus 6. és 9. között. A verseny a gyermek kategóriában induló hajtók számára az Országos Bajnokság döntője, az egyes-, kettes- és négyesfogatoknak pedig Magyar Derby is egyben.

A HelloVidék az indulás napjától kezdve követi az eseményeket és az aktuális eredményeket. A versenyen induló fiatalokat is megéri nyomon követni, idén ugyanis több ifjú tehetség is indul a Takarékbank támogatásával. Korábbi cikkeinkben olvasóink megismerkedhettek Nagy Vanesszával, Udvari Mártonnal és Szemeti Lillian Zillével, akik fantasztikus elhivatottságukról tesznek tanúbizonyságot történetükkel és a lovakhoz fűződő szeretetükkel.

Augusztus 6-án, az első versenynapon 10 órakor állatorvosi szemlét tartottak. 14 órakor sorsolás következett a CAI kategóriák számára, 15 órakor pedig elkezdődött a díjhajtás a CAN kategóriákban. Az eredményeket ebben a táblázatban lehet megnézni - ebből kiderül többek között az is, hogy a fiatal tehetségek közül, a Gyermek P1 kategóriában Nagy Vanessza a 3., Szemeti Lilian Zille az 5. helyet szerezte meg.

Augusztus 7-én, pénteken került sor díjhajtásra CAI kategóriákban. 8-án, szombaton maratonhajtás lesz, 9-én, vasárnap pedig akadályhajtás. A további eredményekről szintén tudósítunk.

Címkép: HelloVidék

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fogathajtás

fogathajtó verseny

kisbér

lovassport