Folytatódik a verseny: így teljesítettek a kisbéri fogathajtók a derbi második napján

HelloVidék   
  Megosztom
Folytatódik a verseny: így teljesítettek a kisbéri fogathajtók a derbi második napján

A HelloVidék az indulás napjától kezdve követi az eseményeket és az aktuális eredményeket. A versenyen induló tehetséges fiatalokat is megéri nyomon követni.

Mi is beszámoltunk arról, hogy az Idős Jámbor Vilmos Lovasközpont nemzetközi 2*-os és nemzeti fogathajtó verseny házigazdája augusztus 6. és 9. között. A verseny a gyermek kategóriában induló hajtók számára az Országos Bajnokság döntője, az egyes-, kettes- és négyesfogatoknak pedig Magyar Derby is egyben.

A HelloVidék az indulás napjától kezdve követi az eseményeket és az aktuális eredményeket. A versenyen induló fiatalokat is megéri nyomon követni, idén ugyanis több ifjú tehetség is indul a Takarékbank támogatásával. Korábbi cikkeinkben olvasóink megismerkedhettek Nagy Vanesszával, Udvari Mártonnal és Szemeti Lillian Zillével, akik fantasztikus elhivatottságukról tesznek tanúbizonyságot történetükkel és a lovakhoz fűződő szeretetükkel.

Augusztus 6-án, az első versenynapon 10 órakor állatorvosi szemlét tartottak. 14 órakor sorsolás következett a CAI kategóriák számára, 15 órakor pedig elkezdődött a díjhajtás a CAN kategóriákban. Az eredményeket ebben a cikkünkben lehet megnézni.

Augusztus 7-én, pénteken került sor díjhajtásra CAI kategóriákban, aminek itt láthatóak az eredményei.

8-án, szombaton a maratonhajtás zajlott le, 9-én, vasárnap pedig akadályhajtás lesz. A további eredményekről szintén tudósítunk.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kisbér

ászár

fogathajtás

fogathajtó verseny

lovassport

derbi