Hihetetlen: valaki rendszeresen belepiszkít a vidéki strand vizébe, súlyos károkat okoz

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen: valaki rendszeresen belepiszkít a vidéki strand vizébe, súlyos károkat okoz

Nem először történik ilyen: két évvel ezelőtt is felbukkant a fantom, de akkor sem kapták el, pedig vannak térfigyelő kamerák. Minden vízcsere alkalmanként 200 ezer forintba kerül.

50 ezer forintot ajánl fel annak, aki leleplezi a hódmezővásárhelyi strand rémét Márki-Zay Péter, a város polgármestere.

És nem először történik ilyen. Két évvel ezelőtt is felbukkant a fantom, de akkor sem kapták el, hangzott el az RTL Klub híradójában. Minden vízcsere alkalmanként 200 ezer forintba kerül, és bár működnek térfigyelő kamerák, ezek sem segítettek a tettes lebuktatásában.

A fürdő igazgatója nem akart nyilatkozni, annyit mondott csak, hogy szerinte ilyen máshol is előfordulhat. Mindenesetre amióta jobban figyelik a medencéket, a héten végig tiszta maradt a medence.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

hódmezővásárhely

medence

strand